Accept af cookies fra at.gl

At.gl benytter cookies til flere formål - fx. til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

 

Nutaarsiassat

Juulip aallaqqaataani nalunaarut aningaasartuutisanut utertitinernut Nakkutilliisoqarfimmi nakkutilliinermi aamma sulianik suliarinninnermi il.il. aatsitassanik aamma erngup nukianik atuilernerup aallartisarnera pillugu. Nalunaarut atuutilertinneqarpoq ataatsikkut kalaallit sulinermi isumannaallisaanikkut pissutsinik inatsit nutartigaq atulernerani.

Nalunaarut imaqarpoq, pisussaasoq allallu aatsitassalerinermik aammalu erngup nukianik suliaqarnermut akuersissummik pinikut inatsisartut inatsisaat malillugit akiliuteqartalissapput Sullivinnik Nakkutilliisoqarfimmut, akuersissutaasup sumiiffia naapertorlugu.

Sulinermi suliaqarnermilu akunnerit atukkat naatsorsorneqassapput akiligassiissutaallutillu Sullissivinnik Nakkutilliisoqarfimmiit. Suliamik suliarinnittup akunnernik atukkaminik atuinera nakkutiilliinermini suliarinninnerminilu akissarsiarititat naliginnaasut atorneqassapput. Tullinnguullunilu aamma allaffissornikkut suliarinninnermi aningaasartuutit nakkutilliinermut suliarinninnermullu aatsitassanik aamma erngup nukianik atuilernerni ukiumi pineqartumi.

Akunnermut aki ukiumoortoq Sullivinnik Nakkutilliisoqarfiup nittartagaani takuneqarsinnavoq